![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš turėjau draugą, kuris man davė "Microsoft Office 2007 Ultimate kopiją išbandyti, jis buvo paimtas exe. Įdiegiau jį ir jis dirbo, bet dabar bandomasis laikotarpis baigsis. Taigi, aš bandžiau eiti į Uninstaller ir taking it out. Heres kai ką žemyn kalno Pašalinimo eina į "Kolekcionavimas Installer duomenų ..." ect. Tada jis sako: "Negalima tęsti, nes tas failas yra sugadinta arba nėra. Paleiskite programą iš originalų diską arba parsisiųsti vietą." Gerai sako I. Grįžti į jį, tiesiog reinstalls. Alright, pašalinkite ... "Negalima tęsti, nes tas failas yra sugadinta arba nėra. Paleiskite programą iš originalų diską arba parsisiųsti vietą.". Gerai. Dabar aš maniau, kad Mabey jei aš ją parsisiųsti iš Microsoft svetainės galėčiau atsikratyti jo. Jis buvo bandomasis atsisiųsti "Office 2007 Pro. Aš jį įdiegtų ir mažas, ir štai! Pašalinti ... "Negalima tęsti, nes tas failas yra sugadinta arba nėra. Paleiskite programą iš originalų diską arba parsisiųsti vietą." Tad dabar jiems prarasta. Aš išbandžiau daug laiko, kad jį gauti į darbą. Bet tai nepadės. Taigi du klausimai: 1) Kaip ir prakeikimas do I get this stuff off my kompiuteryje ir 2) Jei nėra jokio būdo jį pašalinti, kaip man eiti apie jį pašalinti ranka? Su šalinti failus, ir ėjimas į Regedit ir ištrinti stuff. Thanks in advance !!!!! PASTABA turiu CCleaner jei tai padeda ne visiems. (po ištrinti failus, tai tiesiog mano bloga registrų ir pašalina juos?) |
|
| |||
| |||
| Gauta Revo Uninstaller http://www.revouninstaller.com/ Jis pirmiausia bando Iššokantis normalus šalinimo į programą, tada ji ieško likusių failus ir registro raktus. Nuo pašalinkite neveikia, galite pabandyti ir gauti Revo ištrinti visus failus ir registro įstaiga. Turėjau šią problemą, kaip ir anksčiau, ir Revo tiesiog ištrinti viskas susiję. Nebuvo 1000 + failų, nes pašalintas didn't work.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip pašalinti "Kai kurie" Office Update "? | dhawalmkt | Office Suites & Applications | 2 | 21 rugsėjis 2009 20:19 |
| Open Office yra suderinama su Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Applications | 2 | Lapkritis 21, 2008 08:13 |
| "Office 2007", atšauktas dezinstalacji pusę, ir dabar nebus pašalinti | tekp | Windows "operacinės sistemos | 4 | 10 vasaris 2008 12:11 |
| Temos įrankiai | |
| |