![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, tā man bija draugs, kas deva man kopiju Microsoft Office 2007 galīgais izmēģināt, tika lejupielādēts exe. Es instal, un tā strādāja, bet tagad izmēģinājuma perioda beigām. Tāpēc es centos iedziļināties atinstalētājs un, ņemot to ārā. Heres kur lietas iet uz leju kalns Atinstalētājs iet uz "Collecting Setup datus ..." ect. Tad saka "Setup nevar turpināties, jo nepieciešams fails ir vai nu bojāts vai nav pieejama. Run setup no oriģinālā avota diskā vai lejupielādei atrašanās vietas." Ok, saka I. Iet uz to, tikai reinstalls. Alright, atinstalēt ... "Setup nevar turpināt, jo nepieciešams fails ir vai nu bojāts vai nav pieejama. Run setup no oriģinālā avota diskā vai lejupielādei atrašanās vietas.". Labi. Tagad es domāju, ka mabey ja es lejupielādēt no Microsoft vietnes es varētu tikt vaļā no tā. Tas bija izmēģinājuma lejupielādēt Office 2007 Pro. Es uzstādītas tā, un zemas un redzi! Uninstall ... "Setup nevar turpināt, jo nepieciešams fails ir vai nu bojāts vai nav pieejama. Run setup no oriģinālā avota diskā vai lejupielādei atrašanās vietas." Tātad tagad im zaudēts. Es esmu mēģinājis daudz laika, lai saņemtu to strādāt. Bet tas doesn't. Tātad divi jautājumi: 1) Kā, asiņainā hell do i get this stuff OFF datoru un 2) Ja nav iespējams atinstalēt to, kā man iet par izņemšanas ar rokām? Ar dzēšot failus un nonākšana Regedit un dzēst stuff. Paldies jau iepriekš !!!!! PIEZĪME esmu CCleaner, ja tas palīdz vispār. (pēc izdzēšot failus, tas tikai konstatē slikti reģistru un izdzēš to?) |
|
| |||
| |||
| Try Revo atinstalētājs http://www.revouninstaller.com/ Tā vispirms mēģina pop up parasto atinstalēt par programmu, tad meklē atliekas failus un reģistra atslēgas. Tā kā atinstalēt nedarbojas, varat mēģināt iegūt Revo lai izdzēstu visus Office failus un reģistra. Man bija problēma, kā to līdz, un Revo tikko izdzēsa visu saistīti. Bija 1000 + failus, jo atinstalēt nestrādāja.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |