rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Dlaczego Heck cant Office 07 odinstalować.

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 listopada 2008, 21:39
Członek grupy

Ok, więc miałem przyjaciela, który dał mi kopię pakietu Microsoft Office 2007 Ostatecznym wypróbować, to pobrany exe.

Po zainstalowaniu i to działało, ale teraz na okres próbny nie zabraknie. Więc chciał przejść do dezinstalatora i biorąc ją. Heres gdzie rzeczy zejść wzgórza

W dezinstalatora trafia do "Zbieranie danych konfiguracji ..." ect.. Wtedy mówi "Instalator nie może kontynuować, ponieważ wymagany plik jest uszkodzony lub niedostępny. Uruchom program instalacyjny z oryginalnego dysku lub lokalizacji pobierania." Ok mówi I. Idź do niego, po prostu ponownie. Alright, odinstaluj ...
"Instalator nie może kontynuować, ponieważ wymagany plik jest uszkodzony lub niedostępny. Uruchom program instalacyjny z oryginalnego dysku lub lokalizacji pobierania.".

OK. Teraz myślałem, że jeśli Mabey i pobrać go z witryny firmy Microsoft i może pozbyć się go. To był procesu pobierania pakietu Office 2007 Pro. Po zainstalowaniu go, a niski i oto!
Odinstaluj ... "Instalator nie może kontynuować, ponieważ wymagany plik jest uszkodzony lub niedostępny. Uruchom program instalacyjny z oryginalnego dysku lub lokalizacji pobierania."

Więc teraz im utracone. Mam wiele czasu, aby próbował zmusić go do pracy. Ale nie robi.

Więc dwa pytania:
1) Jak w krwawe piekło mogę tego stuff OFF mój komputer
i
2) Jeśli nie ma sposobu, aby go odinstalować, jak i go o usunięcie go ręcznie? Z usuwania plików i wchodzenia w Regedit i usuwanie rzeczy.

Thanks in Advance !!!!!

UWAGA Mam CCleaner, jeżeli pomaga w ogóle. (po usunięciu plików, po prostu stwierdza, złych rejestrach i usuwa je?)
Old 19 listopada 2008, 22:06
Grupa dawcy

Spróbuj diagnostyczny "Oberon dezinstalatora
http://www.revouninstaller.com/
Najpierw próbuje wyskakiwać normalnej odinstaluj dla programu, a następnie szuka pozostałych plików i kluczy rejestru. Ponieważ uninstall nie działa, możesz spróbować i dostać diagnostyczny "Oberon, aby usunąć wszystkie pliki pakietu Office oraz rejestru. I've had a problem podobny do tego przed i po prostu skreślone diagnostyczny "Oberon wszystko związane. Było 1000 + plików, ponieważ nie odinstalowana pracy.

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.