mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

De ce naiba cant Office 07 dezinstala.

Reply

Thread Tools
Old 19 noiembrie 2008, 21:39
Grupul de stat

OK, deci am avut un prieten care mi-a dat o copie a Microsoft Office 2007 final pentru a încerca, a fost descarcat de exe.

Am instalat si a functionat, dar acum perioada de testare a trecut. Aşa că am încercat să intru în dezinstalare şi ţinând-o. Heres în cazul în care lucrurile merg în jos deal

De dezinstalare merge la "Colectarea datelor Setup ..." ect. Apoi, se spune "de instalare nu poate continua, pentru că un fişier este necesar, fie corupt sau nu sunt disponibile. Executare de configurare de la sursa originală sau de a descărca locaţie pe disc." Bine, spune I. Du-te la ea, doar reinstalls. Bine, dezinstalarea ...
"Instalare nu poate continua, pentru că un fişier este necesar, fie corupt sau nu sunt disponibile. Executare de configurare de la sursa originală sau de a descărca locaţie pe disc.".

OK. Acum m-am gândit că dacă mabey Am descarcat de pe site-ul Microsoft am putut scăpa de el. A fost un proces de a descărca Office 2007 Pro. Am instalat-o, şi a scăzut şi iată!
Dezinstalaţi ... "Instalare nu poate continua, pentru că un fişier este necesar, fie corupt sau nu sunt disponibile. Executare de configurare de la sursa originală sau de a descărca locaţie pe disc."

Deci, acum im pierdut. Am încercat numeroase timp pentru al face să funcţioneze. Dar doesnt.

Deci două întrebări:
1) Cum la dracu fac să-mi chestia asta computer
şi
2) Dacă nu există nici un fel să-l dezinstalaţi, cum i-ar merge despre scoate-l de mână? Cu ştergerea fişierelor, şi de a intra în Regedit şi ştergerea lucrurile.

Thanks in advance !!!!!

NOTĂ am CCleaner dacă, care vă ajută la toate. (după ştergerea fişierelor, se găseşte doar în registrele de rău şi Sterge-i?)
Old 19 noiembrie 2008, 22:06
Grupul de donator

Încercaţi Revo dezinstalare
http://www.revouninstaller.com/
Este prima Incearca sa pop up normal pentru a dezinstala programul, atunci se caută leftover fişierele şi cheile de registry. Având în vedere că a dezinstala nu funcţionează, puteţi încerca şi să obţină Revo pentru a şterge toate fişierele şi biroul de registru. Am avut o problema ca asta înainte, şi Revo tocmai a şters totul asociate. Au fost 1000 + imagini, deoarece nu a dezinstalată lucru.

Register