![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, tak som mala priateľa, ktorý mi dal jednu kópiu balíka Microsoft Office 2007 Konečným vyskúšať, je to stažený exe. Nainstaloval som to a fungovalo to, ale teraz skúšobnej doby sa vyčerpá. Tak som sa snažil ísť do Uninstaller a užívať si to. Heres kde veci idú dole kopcom V Uninstaller odchádza do "Zber dát Setup ..." ect. Potom sa hovorí, "Inštalačný program nemôže pokračovať, pretože požadovaný súbor je buď poškodený alebo nie sú k dispozícii. Spustite nastavenie z pôvodnej zdrojový disk alebo stiahnuť mieste." Ok hovorí I. Choď k nemu, len přeinstalovávat. V poradku, odinštalovať ... "Inštalačný program nemôže pokračovať, pretože požadovaný súbor je buď poškodený alebo nie sú k dispozícii. Spustite nastavenie z pôvodnej zdrojový disk alebo stiahnuť umiestnenie.". OK. Teď jsem si myslela, že aj keď mabey stiahnuté z webu Microsoft můžu zbaviť sa ho. Bol to skúšobné sťahovanie Office 2007 Pro. Nainstaloval som ju a nízke a hľa! Odinštalovať ... "Inštalačný program nemôže pokračovať, pretože požadovaný súbor je buď poškodený alebo nie sú k dispozícii. Spustite nastavenie z pôvodnej zdrojový disk alebo stiahnuť mieste." Takže im stratila. Som sa pokúsil početné čas dostať sa do práce. Ale doesnt. Takže dve otázky: 1) Ako v sakra mám túto vec z môjho počítača a 2) Ak nie je spôsob, ako ho odinštalovať, aj ako by ísť o odstránení rúk? S odstránením súborov, a ísť do Regedit a mazanie veci. Thanks in advance !!!!! POZNÁMKA jsem CCleaner, ktorý pomáha, ak vôbec. (po zmazanie súborov, zistí, že práve zlé registre a odstráni je?) |
|
| |||
| |||
| Skúste zrušenie Uninstaller http://www.revouninstaller.com/ Najprv sa snaží pop až normálnu odinštalácia pre program, potom hľadá zvyšok súborov a kľúčov databázy Registry. Vzhľadom k tomu, že odinštalácia nefunguje, môžete sa pokúsiť dostať na zrušenie vymazaniu všetkých kancelárskych súborov a registra. Já jsem měl problém, rovnako ako predtým, a zrušenie práve smazal všetko spojené. Neboli 1000 + súbory, pretože odinstalování nefungoval.
__________________ HI:) |