![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ок, па сам имао пријатеља који ми је дао један примјерак Мицрософт Оффице 2007 Ултимате да испробате је преузету ексе.
Инсталира сам то и радила, али сада пробни период је истјецати. Па сам покушао ући унинсталлер и узимајући га ван. Хересу где ствари иду доле брдо Унинсталлер се иде на "Сетуп Скупљање података ..." итд. Онда каже "Сетуп цаннот цонтинуе јер захтева датотеку или је оштећена или није доступна. Покрени сетуп из изворне изворни диск или преузмите локацију." Ок каже И. Иди на њу, само поново инсталира. Добро, деинсталирали ... "Постављање се не може наставити јер је обавезан датотеку или је оштећена или није доступна. Покрени сетуп из изворне изворни диск или преузмите локацији.". У реду. Сада сам мислио да ако сам мабеы скинути га са Мицрософт страницама ја могао добити ослободити од њега. Била је то пробна верзија Доунлоад Оффице 2007 Про. Инсталира сам га и ниска и гле! Деинсталирај ... "Постављање се не може наставити јер је обавезан датотеку или је оштећена или није доступна. Покрени сетуп из изворне изворни диск или преузмите локацију." Тако им сада изгубљени. Покушао сам бројне пут за добити то за посао. Али она се. Тако два питања: 1) Како у паклу крваве чинити ја добити овај ОФФ грађа рачунара и 2) Ако не постоји начин да га деинсталирам, како би се одем уклоните га по руци? Са брисању датотека, и иде у регедит и брисање ствари. Хвала унапред !!!!! НАПОМЕНА имам ЦЦлеанер ако то помаже уопште. (након брисању датотеке, то једноставно проналази Лоше регистри и брише их?) |
|
|
|||
|
|||
|
Покушајте Рево унинсталлер
хттп://ууу.ревоунинсталлер.цом/ Прво покуша поскочити нормалне за деинсталацију програма, онда је остатак претражује датотеке и кључеви регистра. Будући да се не ради деинсталирам, можете пробати и добити Рево за брисање свих датотека и регистры оффице. Ја сам имала проблем као овај пре, и само Рево бришу све повезане. Било је 1000 + слика, јер је деинсталирана није 'посао.