![]() |
|
| |||
| |||
| Peki dedim, bu indirdiğiniz exe olduğunu bana 2007 denemek için nihai Microsoft Office kopyasını verdi bir arkadaşım vardı. Ben yüklü ve işe yaradı, ancak şimdi deneme süresi tükendi. Ben Uninstaller gitmeniz ve yaptırmayı denedim. Heres nerede şeyler aşağı tepe git The Uninstaller "Kur Veri Toplama gider ..." ect. Sonra diyor çünkü gerekli bir dosya ya da mevcut değil asıl kaynak disk veya indirmek konumundan. Çalıştır'ı ayarı bozuk "Kur devam edemiyor." Tamam bu, sadece yeniden yükler I. git diyor. Pekala, kaldırma ... "Kur asıl kaynak disk veya indirmek konumundan dolayı gerekli bir dosya veya kullanılamaz bozuk. Çalıştır'ı kurulum devam edemiyor.". Tamam. Şimdi, eğer i Microsoft sitenin bu indirilen bu mabey düşünce olabilir kurtulabilirsiniz. Office 2007 Pro deneme indirmek oldu. Ben, bu yüklü ve düşük ve dikkat! Kaldır ... "Kur asıl kaynak disk veya indirmek konumundan dolayı gerekli bir dosya veya kullanılamaz bozuk. Çalıştır'ı kurulum devam edemiyor." Şimdi kayıp Sohbet. Ben çalışmak için pek çok kez denedim. Ama doesnt. Yani iki soru: 1) nasıl kanlı cehennem i benim bilgisayar KAPALI bunlar var ve 2) Eğer bunu kaldırmak için hiçbir şekilde, nasıl el ile kaldırma hakkında gider mi? Silme dosyaları ile ve Regedit girmeden falan silme. ADVANCE !!!!! teşekkür Ben CCleaner eğer hiç yardımcı vardır. (dosyaları sildikten sonra, sadece kötü kayıtları bulur ve siler?) |
|
| |||
| |||
| Revo Uninstaller deneyin http://www.revouninstaller.com/ İlk program için normal kaldırma açılır, sonra da kalan dosyalar ve kayıt defteri anahtarlarını arar çalışır. Çünkü kaldırmak işe yaramazsa, deneyin ve Revo tüm ofis dosyaları ve kayıt silmek için. Daha önce ve Revo sadece silinmiş herşeyi ilgili böyle bir sorun yaşadım. There were 1000 + dosyaları nedeniyle kaldırıldı iş vermedi.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |