менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Чому лицемірство HECK видалити Office 07.

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 листопада 2008, 21:39
Член групи

Ок, а в мене був друг, який дав мені копію Microsoft Office 2007 Ultimate спробувати, це була завантажена EXE.

Я встановив його, і це працювало, а тепер випробувальний термін закінчився. Тому я спробував увійти в програму видалення і приймаючи його. Херес, десь йде під гору

Видалення йде на "Збір встановлення даних ..." ЕСТ. Тоді він говорить: "Не можу продовжити установку, оскільки потрібний файл або пошкоджений або відсутній. Запустіть програму установки з оригінального диска або завантажити вихідний місці". Ok говорить І. йдіть до неї, просто перевстановити. Добре, видалити ...
"Програма встановлення не може продовжуватися, оскільки потрібний файл або пошкоджений або відсутній. Запустіть програму установки з оригінального диска або завантажити початкові місця.".

ОК. Тепер я думала, що Mabey якщо я скачав його з сайту Microsoft я могла його позбутися. Це була пробна завантаження Office 2007 Pro. Я встановив його, і низький, і ось!
Видалити ... "Програма встановлення не може продовжуватися, оскільки потрібний файл або пошкоджений або відсутній. Запустіть програму установки з оригінального диска або завантажити вихідний місці".

Так що тепер їм втрачені. Я спробував численних час, щоб змусити її працювати. Але вона doesnt.

Такі два питання:
1) Як у криваве пекло я можу отримати цей матеріал з мого комп'ютера
і
2) Якщо немає можливості видалити його, як би я йти про видалення її від руки? З видаленням файлів і вдаючись в редактор реєстру і видалення матеріалу.

Спасибо заранее !!!!!

ПРИМІТКА я CCleaner, чи допоможе це взагалі. (після видалення файлів, вона просто вважає, що погані реєстрами, і видаляє їх?)
Old 19 листопада 2008, 22:06
Донор групи

Спробуйте Revo Uninstaller
http://www.revouninstaller.com/
Це в першу чергу намагається спливаючих для нормальної видалити програму, то вона шукає, що залишилися файли і ключі реєстру. Після видалення не працює, можна спробувати отримати Revo, щоб видалити всі офісні файли і реєстр. Я була проблема, як про це раніше і Revo просто вилучив все пов'язане. Існували 1000 + файлів, так як видалити не працюють.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.