![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам Windows XP. Както и когато включите компютъра си, той отнема малко време, т.е. около 6/8 да започне. Какви са възможните причини и как тя може да се определи?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
От 6 до 8 Чопра какво?
Минути, секунди какво? Аз съм се познае минути Да? Били ли сте defragged напоследък? Колко услуги не са пускани в началото ли? Иди да тече и вида MSConfig Потърсете под услуги раздел. Също така ни кажете колко много програми се изпълняват. Моята система: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тя винаги е била толкова бавен?
Имате ли Север или McAfee антивирусни? Ако да го махна и да се замени с AVG или Avast, и двамата са свободни. Също така направи шпионски сканиране с spybot и го антивирусни сканиране. Моята система: Hybr! Г
|
|
|
|||
|
|||
|
Да имаме hijackthis дънер Reader тук
Мога да правя с практиката след поправки Може те публикувате дневник и ако аз му вярвам, заразени ние може да ги съветва къде да отида, за да помогне, ако е необходимо |
|
|
|||
|
|||
|
Тя зависи от това колко софтуери са инсталирани на вашия компютър, както и срещу вируса на използвания от вас, първо опитайте deinstalling анти вирус, който ще се увери, ако това е вашия проблем. Случило с мен, когато се използва за употреба NOD32? Също така, моля, поставени вашия компютър спецификациите, така че да можем да кажа по-добро решение.
|