![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám windows XP. As, a když jsem zapnout počítač, to trvá nějakou dobu, tj. přibližně 6-8 začít. Jaká je možná příčina a jak ho lze opravit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6 až 8 chopra, co?
Minuty, sekundy, co? Hádám minut ano? Defragged jste v poslední době? Kolik mají služby běžící na start up? Jdi na příkaz Spustit a zadejte příkaz msconfig Podívejte se do služby kartu. Také nám říct, kolik programů běží. Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to vždycky to pomalé?
| |||
| |||
| Máme hijackthis log čtenář zde Nemohl jsem dělat s praxí v návaznosti na opravy Mohly by se po přihlášení, a pokud věřím, jeho nakazit můžeme poradit jim, kam se obrátit získat pomoc v případě potřeby |
|
| |||
| |||
| Záleží na tom, kolik software jsou momentálně nainstalovány v počítači, jakož i proti viru, který používáte, zkuste nejprve odinstalování proti viru, který se ujistěte, jestli je to váš problém. Stalo se mi, když jsem používali NOD32? Také prosím, dát do počítače specifikace, takže můžeme říct, lepší řešení. |