![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω Windows XP. Όπως και όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή μου, χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα, δηλαδή περίπου το 6-8 για να ξεκινήσει. Ποια είναι η πιθανή αιτία και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να καθοριστεί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6 έως 8 chopra τι;
Πρακτικά, αυτό δευτερόλεπτα; Είμαι μαντέψουν λεπτά ναι; Έχετε defragged τελευταία; Πόσες υπηρεσίες έχουν τρέχει στο ξεκίνημα; Go to Run και πληκτρολογήστε msconfig Κοιτάξτε κάτω από την καρτέλα υπηρεσίες. Επίσης, πείτε μας πώς πολλά προγράμματα που εκτελούνται. Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχει πάντα αυτό αργή;
Έχετε Norton ή McAfee antivirus; Αν ναι το καταργήσετε και να αντικαταστήσετε με AVG ή Avast, και οι δύο είναι δωρεάν. Επίσης, κάνει μια σάρωση με το spyware Spybot και κάνει ανίχνευση ιών. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Να έχουμε ένα hijackthis log αναγνώστη εδώ Θα μπορούσε να κάνει με την πρακτική που ακολουθεί την καθορίζει Θα μπορούσε να τοποθετήσει ένα αρχείο καταγραφής, αν και πιστεύω ότι μπορούμε να τα μολυσμένα συμβουλεύει τους πού να απευθυνθούν για να λάβετε βοήθεια, εφόσον αυτό απαιτείται |
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται από τον αριθμό των λογισμικών είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, καθώς και την καταπολέμηση του ιού που χρησιμοποιείτε, αφενός deinstalling δοκιμάστε την καταπολέμηση του ιού που θα διασφαλίζει ότι, εάν είχε τον κόπο σας. Συνέβη και με εμένα όταν ήμουν χρήση NOD32; Επίσης παρακαλείσθε συσκευασμένα specs υπολογιστή σας έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε μια καλύτερη λύση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λαμβάνει πάντα για τα Windows για την εκκίνηση | thingie2 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 24 Δεκ. 2008 15:19 |
| Εικόνα φάκελο παίρνει πολύ χρόνο για να ανοίξει | flamefrenzy56 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 5 Νοε 2008 14:23 |
| Κλείσιμο tooo παίρνει πολύ χρόνο | fantastvik | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 11 Σεπ 2008 15:07 |
| XP καθυστερεί πολύ να κλείσει | jam90 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 30 | 15 Μαΐου 2008 12:01 |
| Windows λαμβάνει μια εποχή για να ξεκινήσετε | martycomfor | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 15 Ιαν 2008 02:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |