![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Windows XP. Kao i kad sam se prebaciti na moj računalo, to traje neko vrijeme, tj. oko 6-8 za početak. Koji je mogući razlog i kako se to može popraviti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6 - 8 chopra šta?
Minuta, sekunda što? Ja sam guessing minuta da? Jeste li defragged u zadnje vrijeme? Koliko usluga ne izvodi na start up? Idi na Trčanje i tip msconfig Pogledajte ispod usluge kartica. Također nam reći koliko programa se prikazuju. My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to uvijek bio ovaj spor?
Da li vi imati Sjever ili McAfee AntiVirus? Ako na taj način ukloniti i zamijeniti ga sa AVG ili Avast, oboje su besplatni. Također ne spyware scan s spybot i da protuvirusni skeniranja. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Da li imamo hijackthis klada čitač ovdje Sam mogao učiniti sa praksom sljedećim popravci Mogao bi post zapisnik i ako ja vjerujem svojim okužen ih možemo savjetovati gdje da odem da biste dobili pomoć ako je potrebno |
|
| |||
| |||
| To ovisi o tome koliko softver su trenutno instalirana na vašem računalu, kao i protu-virus koji koristite, najprije pokušajte deinstalling protu-virus koji će se pobrinuti da li je vaše nevolje. Se dogodilo sa mnom kad ja naviknut iskoristiti NOD32? Također molimo stavite gore tvoj PC naočale, tako da možemo reći bolje rješenje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Traje zauvijek za prozore kako pokrenuti | thingie2 | Windows Operating Systems | 11 | 24. prosinac 2008 15:19 |
| Slikovne mape potrebno je dugo vremena da biste otvorili | flamefrenzy56 | Općenito Software Chat | 2 | 5. studeni 2008 14:23 |
| Isključuju tooo uzima previše vremena | fantastvik | Općenito Software Chat | 5 | 11. Ruj 2008 15:07 |
| XP Vodi dugo za zatvaranje | jam90 | Windows Operating Systems | 30 | 15. svibanj 2008 12:01 |
| Windows traje doba za početak | martycomfor | Windows Operating Systems | 4 | 15 siječanj 2008 02:07 |
| Thread Tools | |
| |