![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I have Windows XP. Mivel és mikor kapcsoljuk be a számítógépet, ez eltart egy kis ideig, azaz körülbelül 6-8 kezdeni. Mi a lehetséges oka, és hogyan lehet rögzíteni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6-8 chopra mi?
Perc, másodperc, mi? I'm guessing perc igen? Van defragged mostanában? Hány szolgáltatásokra van futó start up? Tovább a Fuss és típus msconfig Nézd a szolgáltatások fülre. Szintén mondja el nekünk, hogy hány program fut. My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy, hogy mindig ez a lassú?
| |||
| |||
| Van egy hijackthis naplót olvasó itt Én is ezt a gyakorlatot követő javítások Tudták elküldeni a log, és ha úgy gondolja, hogy a fertőzött tudunk tanácsot ad nekik, ha menni segítségért, ha szükséges |
|
| |||
| |||
| Ez attól függ, hogy mennyi jelenleg telepített szoftver a számítógépen, valamint az anti-vírus használ, először próbáld deinstalling az anti-vírus, így biztos abban, hogy az volt a baj. Történt velem, amikor én használt használni NOD32? Ugyancsak kérjük fel a PC-specs, hogy ki tudjuk mondani a jobb megoldás. |