![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Windows XP. כפי וכאשר אני עובר על המחשב שלי, זה לוקח קצת זמן כלומר כ 6-8 להתחיל. מהי הסיבה האפשרית ואיך זה יכול להיות קבוע? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6 עד 8 מה chopra?
דקות, שניות, מה? אני מנחש דקות כן? האם defragged לאחרונה? כמה שירותים יש לי להופיע ב start up? לכו על הפעלה והקלד msconfig תראה תחת הכרטיסייה שירותים. כמו כן מספר לנו כמה תוכניות פועלות. המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה תמיד היה כך איטי?
| |||
| |||
| האם יש לנו כאן hijackthis יומן Reader אני יכול לעשות עם בפועל בעקבות תיקוני הם יכלו לכתוב יומן ואם אני מאמין שלה נגועים אנו יכולים לייעץ להם לאן ללכת כדי לקבל עזרה במידת הצורך |
|
| |||
| |||
| זה תלוי כמה תוכנות כרגע מותקנים במחשב וגם את האנטי וירוס אתה משתמש, ראשית deinstalling נסה את האנטי וירוס כי יהיה לוודא אם זה בעיות שלך. קרה איתי כאשר נהגתי להשתמש NOD32? כמו כן נא לשים את מפרט המחשב, כדי שנוכל לומר פתרון טוב יותר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לוקח לנצח עבור Windows כדי להניע | thingie2 | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 24 דצמבר 2008 15:19 |
| תיקיית תמונות לוקח הרבה זמן לפתוח | flamefrenzy56 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -5 בחודש נובמבר 2008 14:23 |
| כיבוי tooo לוקח הרבה זמן | fantastvik | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 11th ספטמבר 2008 15:07 |
| XP לוקח הרבה זמן לכבות | jam90 | מערכות ההפעלה Windows | 30 | ה -15 במאי 2008 12:01 |
| Windows לוקח של גיל להתחיל | martycomfor | מערכות ההפעלה Windows | 4 | ה -15 בחודש ינואר 2008 02:07 |
| שרשרת כלים | |
| |