![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Windows XP. Kaip ir kada galiu pakeisti mano kompiuteryje, tai užtrunka tam tikrą laiką, ty maždaug 6-8 pradėti. Koks yra galimas priežastis ir tai, kaip jis gali būti nustatomas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6-8 ką Chopra?
Minutes, sekundes ir ką? I'm guessing minučių taip? Ar jūs defragged pastaruoju metu? Kiek paslaugų jie turi rodomi pradėti? Go Vykdyti ir įveskite msconfig Ieškokite pagal paslaugų tab. Taip pat pasakykite mums, kaip daug programų veikia. Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ji visada buvo lėtos?
Ar turite Norton ar McAfee Antivirus? Jei taip pašalinti ją ir pakeisti su AVG arba Avast, ir yra nemokama. Auch šnipinėjimo programų skenavimo su Spybot ir padaryti antivirusinę skenavimas. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ar turime HijackThis skaitytojas čia Galėjau daryti su praktika, šie pataisymai Ar jie po žurnalą ir jei aš manau, jos infekuota galime patarti jiems, kur kreiptis, norint gauti pagalbą, jei reikia, |
|
| |||
| |||
| Tai priklauso nuo to, kiek programinės įrangos, šiuo metu įdiegtas jūsų kompiuteryje, taip pat antivirusinę naudojate, pirmiausia pabandykite deinstalling Anti-Virus, kad bus užtikrinta, jei tai buvo jūsų rūpestis. Atsitiko su manimi, kai aš naudoti NOD32? Taip pat prašome pateikti iki kompiuterio specifikacijas taip, kad mes galime pasakyti, geresnis sprendimas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Priima forever for Windows pradėti | thingie2 | Windows "operacinės sistemos | 11 | 24 gruodis 2008 15:19 |
| Nuotrauka kataloge užima daug laiko pradėti | flamefrenzy56 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 5 lapkritis, 2008 14:23 |
| Vakarinis trunka too much time | fantastvik | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 11 rugsėjis 2008 15:07 |
| XP sistemoje reikia daug laiko, kad uždarytumėte | jam90 | Windows "operacinės sistemos | 30 | Gegužė 15, 2008 12:01 |
| Windows mano amžiaus pradžioje | martycomfor | Windows "operacinės sistemos | 4 | 15 sausis 2008 02:07 |
| Temos įrankiai | |
| |