![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Windows XP. Jak i kiedy mogę przejść na moim komputerze, to zabiera trochę czasu, czyli około 6-8, aby rozpocząć. Jaka jest możliwa przyczyna i jak to może być stałe? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6 do 8, co chopra?
Minut, sekund, co? I'm guessing minut tak? Czy defragged lately? Ile usług mają uruchomione na uruchomienie? Idź do Uruchom i wpisz polecenie msconfig Szukaj w ramach usług tab. Również nam powiedzieć, jak wiele programów jest uruchomiony. My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy zawsze ten wolno?
Czy masz lub Norton antywirusowego McAfee? Jeśli tak należy go usunąć i zastąpić AVG lub avast, oba są bezpłatne. Również zrobić z programami szpiegującymi skanowania Spybot i zrobić skanowania antywirusowego. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Czy mamy tutaj HijackThis czytelnika I może zrobić z praktyką następujące poprawki Czy oni po dziennik, a jeśli Wierzę jej zakażonych możemy informować ich gdzie pójść, aby uzyskać pomoc w razie potrzeby |
|
| |||
| |||
| To zależy od tego, jak wiele programów są aktualnie zainstalowane na komputerze, jak i anty wirus, którego używasz, najpierw spróbuj Kasowanie anty wirus, który sprawi, że jeżeli to był twój problem. Stało się ze mną, kiedy używałem NOD32? Ponadto należy umieścić komputera specyfikacje, abyśmy mogli powiedzieć za lepsze rozwiązanie. |
![]() |
|
| Zakładki |