![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am Windows XP. Ca şi când am trece de pe computerul meu, e nevoie de ceva timp adică aproximativ 6-8 pentru a începe. Care este posibil motiv şi modul în care acesta poate fi stabilit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6 - 8 ce chopra?
Minute, secunde ce? Sunt ghicitul minute da? Ai defragged în ultima vreme? Cum au făcut multe servicii care ruleaza pe start up? Du-te la A alerga şi tip msconfig Uita-te sub tab-ul Services. De asemenea, spune-ne cât de multe programe sunt difuzate. Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A fost întotdeauna acest lent?
Ai McAfee sau Norton antivirus? Dacă este aşa scoate şi se înlocuieşte cu AVG sau stai, ambele sunt gratuite. De asemenea, face un spyware de scanare cu spybot şi face un antivirus de scanare. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ne-am hijackthis log cititor aici Aş putea face cu practica de la remedieri Acestea ar putea posta un jurnal şi, dacă ei cred că ne putem sfătui infectate le unde să meargă pentru a primi ajutor în caz de necesitate |
|
| |||
| |||
| Aceasta depinde de cât de multe software-uri sunt instalate pe PC, precum şi a anti-virus pe care îl folosiţi, în primul rând să încercaţi deinstalling de anti-virus, care va asiguraţi-vă că în cazul în care a fost deranj. S-a întâmplat cu mine când am utilizat pentru a utiliza NOD32? De asemenea, va rugam sa pus pe PC specs, astfel încât să putem spune o soluţie mai bună. |