![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám windows XP. As, a keď som zapnúť počítač, to trvá nejakú dobu, tj približne 6-8 začať. Aká je možná príčina a ako ho možno opraviť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6 až 8 Chopra, čo?
Minúty, sekundy, čo? Hádam minút áno? Defragged ste v poslednej dobe? Koľko majú služby bežiace na start up? Choď na príkaz Spustiť a zadajte príkaz msconfig Pozrite sa do služby kartu. Tiež nám povedať, koľko programov beží. Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to vždycky to pomalé?
| |||
| |||
| Máme hijackthis log čitateľ tu Nemohol som robiť s praxou v nadväznosti na opravy Mohli by sa po prihlásení, a ak verím, jeho nakaziť môžeme poradiť im, kam sa obrátiť získať pomoc v prípade potreby |
|
| |||
| |||
| Záleží na tom, koľko softvér sú momentálne nainštalované v počítači, ako aj proti vírusu, ktorý používate, skúste najprv odinštalovanie proti vírusu, ktorý sa uistite, či je to váš problém. Stalo sa mi, keď som používali NOD32? Tiež prosím, dať do počítača špecifikácie, takže môžeme povedať, lepšie riešenia. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Trvá večne okien zakladanie | thingie2 | Operačné systémy Windows | 11 | 24. decembra 2008 15:19 |
| Obrazová zložka trvá dlho, než k otvoreniu | flamefrenzy56 | Všeobecné Software Chat | 2 | 5. novembra 2008 14:23 |
| Vypínám sa tooo veľa času | fantastvik | Všeobecné Software Chat | 5 | 11. September 2008 15:07 |
| XP trvá dlho, než ho vypnúť | jam90 | Operačné systémy Windows | 30 | 15. mája 2008 12:01 |
| Windows trvá veku začať | martycomfor | Operačné systémy Windows | 4 | 15. januára 2008 02:07 |
| Thread Tools | |
| |