![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Уиндоус КСП. Као и када могу пребацити на мој рачунар, које је потребно неко време, тј отприлике 6-8 на почетку. Који је могући разлог и како то може бити фиксна? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 6 - 8 што цхопра?
Минута, секунди што? И'м гуессинг минута ыес? Јесте ли дефраггед задње време? Колико услуге имају почети приказивати на горе? Иди на Трчање па тип мсцонфиг Погледајте под Услуге картицу. Такође нам рећи колико се програми изводе. Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Је увек био овај спор?
Да ли имате или МцАфее Нортон Антивирусни? Ако је тако уклонити и заменити га са АВГ или Аваст, обоје бесплатно. Такође направити скенирање спыуареа са Спыбот и чинити Антивирусни Сцан. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Да ли имамо хијацктхис лог овде читалац Сам могао направити са праксом након исправци Могао би написати записник и ако ја верујем својој зара можемо саветовати их где ићи за помоћ ако је потребна |
|
| |||
| |||
| То зависи о томе колико у софтверу су тренутно инсталирана на вашем рачунару, као и проту-вирус који користите, прво покушајте деинсталлинг анти-вирус, који ће, ако бисте били сигурни да је ваше невоље. Се догодило са мном кад сам се користити НОД32? Такође молимо да ставите свој ПЦ наочаре, тако да можемо рећи боље решење. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Траје заувек за прозоре како покренути | тхингие2 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 24 децембар 2008 15:19 |
| Сликовне фасцикле потребно је дуго времена да бисте отворили | фламефрензы56 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 5 новембар 2008 14:23 |
| Искључују тооо узима превише времена | фантаствик | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 11. сеп 2008 15:07 |
| КСП Води дуго за затварање | јам90 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 30 | 15 мај 2008 12:01 |
| Уиндоус траје доба за почетак | мартыцомфор | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 15 јануар 2008 02:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |