![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Маю Windows XP. Як і при перемиканні на моєму комп'ютері, вона займає якийсь час, тобто приблизно в 6-8 почати. Яка можлива причина і як це можна виправити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Від 6 до 8, що Чопра?
Хвилини, секунди Що? Я вгадую хвилини да? Ви defragged останнім часом? Скільки послугах є що працюють на запуск? Перейти до Виконати "і введіть MSConfig Подивіться на вкладці послуг. А також повідомте нам, скільки програма не запущена. Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Було завжди це повільно?
Чи є у вас або Нортон антивірус McAfee? Цього випадку видаліть його і замініть AVG або Avast, і є безкоштовними. Також зробити шпигунські сканування з Spybot і зробити антивірусне сканування. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Чи є у нас HijackThis журналу читач тут Я можу робити з практикою, після виправлення Чи можуть вони пост журнал і, якщо я вважаю, що її інфіковані ми можемо порадити їм, куди йти, щоб отримати допомогу у разі потреби |
|
| |||
| |||
| Це залежить від того, скільки програмного забезпечення в даний час встановлена на вашому комп'ютері, а також антивірусну ви використовуєте, в першу чергу спробувати deinstalling анти вірус, який буде переконатися, якщо це ваша біда. Так трапилося зі мною, коли я використовувати NOD32? Також, будь ласка, підніміть специфікації ПК так, що ми можемо сказати, краще рішення. |