по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Desktop Window срещу Google Desktop

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми септември 2006, 10:32
Член Група

Default Desktop Window срещу Google Desktop

Аз бях сравняват тези две програми и се чудех дали някой може да посочи, които те използват и защо са го предпочитат над другите.

Дали Windows Desktop още в бета версия? Той често казваше, Бета, но не мога да видя, че сега.
Old 21 октомври 2006, 12:14
Член Група

Какво искаш да кажеш с Windows Desktop? Аз не съм чувал за това, кой да се грижи попълнете ме? Аз използвате Google Toolbar, която е много полезна. Той е безплатен за блокиране на изскачащи, въпреки че това не винаги работи за мен: (
Old 9-ти ноември 2007, 12:03
Член Група

Мислите ли означава Windows Desktop Search Vs. Google Desktop? Ако е така, AFAIK Да, WDS е от БЕТА
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нови Desktop Kiehugh Общи Хардуер Чат 1 16-ти ноември, 2009 година 10:00
Бинг Versus Google OKahra Уеб дизайн, Хостинг & SEO 1 28 Юли 2009 08:30
Разширете Window Desktop tomthedrummer1992 Графика на карти & Монитори 3 4 май 2008 г. 06:27
Google привеждане антивирусни средства за Google Desktop Pamela22 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 6 3 юни 2007 17:38
Google Desktop ozzie Общи Софтуер Чат 3 27-ми септември 2006 11:07
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc