μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Παράθυρο Desktop έναντι του Google Desktop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27ης Σεπτεμβρίου 2006, 10:32
Μέλος Ομάδα

Default Παράθυρο Desktop έναντι του Google Desktop

Έχω τη σύγκριση αυτών των δύο προγραμμάτων και διερωτώμαι αν ο καθένας μπορεί να αναφέρει τις οποίες χρησιμοποιούν και γιατί την προτιμούν έναντι του άλλου.

Είναι ακόμα σε Windows Desktop Beta; Θα χρησιμοποιηθεί για να πω Beta αλλά δεν μπορώ να δω αυτό τώρα.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 12:14
Μέλος Ομάδα

Τι εννοείτε με το Windows Desktop; Δεν το έχω ακούσει αυτό, κανείς προσοχή μου στο να καλυφθούν; Χρησιμοποιώ το Google Toolbar, το οποίο είναι πραγματικά χρήσιμη. Έχει ελεύθερη pop-up blocker, αν και αυτό δεν λειτουργεί πάντα για μένα: (
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 12:03
Μέλος Ομάδα

Εννοείτε το Windows Desktop Search Vs. Google Desktop; Αν ναι, ναι AFAIK, WDS είναι εκτός BETA
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Desktop Kiehugh Γενική Συζήτηση Hardware 1 16 Νοέμβρη 2009 10:00
Bing Versus Google OKahra Web Design, Hosting & SEO 1 28 Ιουλ 2009 08:30
Επέκταση Παράθυρο Desktop tomthedrummer1992 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 4η Μαΐου 2008 06:27
Η Google θα ιών εργαλεία για το Google Desktop Pamela22 Web Design, Hosting & SEO 6 3η Ιουν 2007 17:38
Google Desktop ozzie Γενικά Λογισμικό Chat 3 27η Σεπ 2006 11:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.