![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I've been Palyginus šias dvi programas, ir man įdomu, ar kas nors gali nurodyti, kuriuos jie naudoja ir kodėl jie norėtų ją ant kitų. Ar "Windows Desktop vis dar beta? Jis sakydavo Beta, bet aš nematau, kad dabar. |
|
| |||
| |||
| Ką reiškia "Windows Desktop? Nesu girdėjęs apie tai, kas rūpinasi užpildyti mane? Aš naudoju Google "įrankių juosta, kuri yra tikrai naudingas. Ji kainuoja pop-up blocker, nors tai ne visada veikia už mane: ( |
|
| |||
| |||
| Ar turite galvoje "Windows Desktop Search Vs. Google Desktop? Jei taip, tai AFAIK Taip, WDS yra iš BETA |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujas kompiuteris | Kiehugh | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 16, 2009 10:00 |
| Bing Versus "Google" | OKahra | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 28 liepa 2009 08:30 |
| Išplėsti langą Desktop | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 4 gegužė 2008 06:27 |
| Google pareikšti antivirusinės priemonės Google Desktop | Pamela22 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3 birželis 2007 17:38 |
| Google Desktop | Ozzie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 27 rugsėjis 2006 11:07 |
| Temos įrankiai | |
| |