![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам упоређујући та два програма и сам задивљен, ако било ко може да укаже на то који их користити и зашто они радије га преко друге. Уиндоус Десктоп је још увек у бета фази? То се рећи Бета али не могу да видим да се сада. |
|
| |||
| |||
| Ухат до ыоу меан бы Уиндоус Десктоп? Нисам чуо за ово, никога брига за попуну мном? Користим Гоогле алатне траке, што је заиста помогло. То је бесплатна поп-уп блокера, иако то није увек раде за мене: ( |
|
| |||
| |||
| Да ли значи Уиндоус Десктоп Сеарцх вс. Гоогле Десктоп? Ако је тако, АФАИК ыес, УДС је изван БЕТА |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Десктоп | Киехугх | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 16. новембар 2009 10:00 |
| Бинго Версус Гоогле | ОКахра | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 28. јула 2009 08:30 |
| Продужите Десктоп Уиндоу | томтхедруммер1992 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 4 мај 2008 06:27 |
| Гоогле антивирусни доноси алате за Гоогле Десктоп | Памела22 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 3. јуна 2007 17:38 |
| Гоогле Десктоп | оззие | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 27. Сеп 2006 11:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |