по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Windows Partition Начално зареждане Проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти януари 2009, 13:18
Новите държави Група

Default Windows Partition Начално зареждане Проблеми

Хей,

В момента имам Dell Inspiron 1520 лаптоп. Бях messing наоколо с прегради, както аз исках да се инсталира Linux на отделен дял. Но преди да се инсталира Linux настроя моя нов дял като активно в Windows XP диск мениджър. Все пак Windows XP няма да обувка по-дълго и аз трябва да отида в Windows.

Опитах се променят bootflags с GParted за зареждане на orginial partitoin но това е довело до грешка казвайки: Не Bootable устройства може да бъде намерена.

Аз просто се чудех дали има начин да получите Windows вървят отново без прясна инсталирате от нея. Имам booted живо версия на Linux в възстанови някои от файловете ми, но не ми е Музика така че искам да ми се възстанови orginial XP инсталирате.

Имам достъп до всички файлове чрез Линукс. Всякакви идеи за това какво мога да направя?

Джош
Old 13-ти януари 2009, 19:50
Член Група

Default Windows Partition Начално зареждане Проблеми

пробвайте това
http://www.tech-recipes.com/rx/483/x...overy_console/
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблеми зареждане Windows XP solosdk Windows операционни системи 6 16-ти октомври, 2009 01:55
Проблеми Начално зареждане Windows След майор Хардуер Промяна shuabert Windows операционни системи 18 3-ти октомври 2009 година 14:37
Начално зареждане Vista Проблеми katana Windows операционни системи 3 7 Aug 2009 17:31
Partition проблем, прозорци приучавам дял ashaiba Windows операционни системи 5 21 Март 2008 23:46
Начално зареждане Проблеми Erdhexe Графика на карти & Монитори 4 24-ти септември 2007 14:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc