menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Windows oddíl Zavedení Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 13 leden 2009, 13:18
Nový člen skupiny

Default Windows oddíl Zavedení Problémy

Hej,

V současné době mám Dell Inspiron 1520 Laptop. Byl jsem umazávání přibližně s oddíly, jak jsem chtěl instalovat Linux na samostatného oddílu. Nicméně před Nainstaloval jsem Linux Dal jsem nový oddíl jako aktivní ve Windows XP Disk Manager. Nicméně Windows XP nebude boot déle a potřebuju se dostat do okna.

Snažil jsem se změnit bootflags s GParted pro zavedení orginial partitoin, ale výsledkem byla chyba říct č. bootovací zařízení by mohlo být nalezeno.

Jen jsem se zeptat, zda existuje způsob, jak dostat Windows běží opět bez čerstvé instalaci to. Mám zaveditelný živé verzi Linuxu na znovuzískaných některé z mých obrázků, ale ne moje hudba tak chci zpět můj orginial XP nainstalovat.

Mám přístup ke všem souborům v Linuxu. Jakékoli myšlenky na to, co můžu dělat?

Josh
Old 13 leden 2009, 19:50
Člen Skupina

Default Windows oddíl Zavedení Problémy

zkuste toto
http://www.tech-recipes.com/rx/483/x...overy_console/
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.