μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Εκκίνηση των Windows Partition Προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Γενάρη 2009, 13:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εκκίνηση των Windows Partition Προβλήματα

Έι,

Αυτή τη στιγμή έχω ένα Dell Inspiron 1520 Laptop. Ήμουν κοντά Messing με partitions γιατί θα ήθελα να εγκαταστήσετε το Linux σε ένα ξεχωριστό διαμέρισμα. Ωστόσο, πριν να εγκατασταθεί το Linux που μου το νέο μου διαμέρισμα ως ενεργό στα Windows XP Disk Manager. Ωστόσο, τα Windows XP δεν θα εκκίνησης και πλέον Πρέπει να μπω σε παράθυρα.

Δοκίμασα την αλλαγή της bootflags με GParted για την εκκίνηση του orginial partitoin αλλά ότι οδήγησε σε ένα λάθος λέγοντας Δεν εκκινήσιμο συσκευές θα μπορούσαν να βρεθούν.

Απλώς αναρωτιόμουν αν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε τα Windows, χωρίς να υπολογίζεται και πάλι μια νέα εγκατάσταση του. Έχω ξεκινήσει μια ζωντανή έκδοση του Linux σε κάποια ανάκτηση των αρχείων μου αλλά δεν μου μουσική, έτσι θέλω να ανακτήσει μου orginial XP εγκατάσταση.

Έχω πρόσβαση σε όλα τα αρχεία μέσα από το Linux. Τυχόν ιδέες για το τι μπορώ να κάνω;

Josh
Old 13 Γενάρη 2009, 19:50
Μέλος Ομάδα

Default Εκκίνηση των Windows Partition Προβλήματα

δοκιμάστε αυτό
http://www.tech-recipes.com/rx/483/x...overy_console/
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προβλήματα κατά την εκκίνηση των Windows XP solosdk Λειτουργικά συστήματα Windows 6 16 Οκτωβρίου του 2009 01:55
Προβλήματα Εκκίνηση των Windows μετά από κάθε σημαντική αλλαγή υλικού shuabert Λειτουργικά συστήματα Windows 18 3 Οκτωβρίου 2009 14:37
Vista Εκκίνηση Προβλήματα katana Λειτουργικά συστήματα Windows 3 7 Αυγ 2009 17:31
Partition πρόβλημα, παράθυρα συνηθίζει διαμέρισμα ashaiba Λειτουργικά συστήματα Windows 5 21 Μαρ 2008 23:46
Εκκίνηση Προβλήματα Erdhexe Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 24η Σεπ 2007 14:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.