kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Windows partíció indítás gondok

Reply

Téma eszközök
Old Január 13, 2009, 13:18
Új tag Csoport

Hé,

Jelenleg van egy Dell Inspiron 1520 noteszgép. Én szórakozni partíciókar akartam telepíteni Linux egy külön partíciót. Azonban mielőtt telepített Linux beállítani az új aktív partíciót a Windows XP Lemezkezelés elemre. A Windows XP nem indítható, és tovább kell szednem rá a Windows-t.

Próbáltam változtatni a bootflags a GParted indítható a orginial partitoin eredményezett, de ez egy hiba mondás No bootable eszközöket nem találtak.

Én csak gondoltam, ha van egy módja, hogy a Windows fut újra friss telepíteni rá. Van házipapucs élő verzióját Linux a visszanyert néhány a fájlokat, de nem a zene így akarok én talpra orginial XP telepítés.

Én már az összes fájlt a Linux. Van ötleted, hogy mit tudok tenni?

Josh
Old Január 13, 2009, 19:50
Csoport tagja

try this
http://www.tech-recipes.com/rx/483/x...overy_console/
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.