פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

המחיצה של Windows בעיות באתחול

Reply

שרשרת כלים
Old 13 ינואר 2009, 13:18
קבוצת חברות חדשות

Default המחיצה של Windows בעיות באתחול

היי,

כרגע יש לי Dell Inspiron 1520 Laptop. הייתי בערך להתעסק עם מחיצות כמו שאני רוצה להתקין לינוקס על מחיצה נפרדת. עם זאת, לפני התקנתי לינוקס אני מגדיר את המחיצה החדשה כפעילה של מנהל הדיסק של Windows XP. עם זאת ב-Windows XP לא האתחול יותר ואני צריך לקבל על גבי חלונות.

ניסיתי לשנות את bootflags עם GParted אתחול את orginial partitoin אבל זה הביא שגיאה לא אומר לאתחול התקנים עלולה להימצא.

אני רק תוהה אם יש דרך להשיג את Windows להופיע שוב ללא טריים של להתקין אותה. אני חי booted גירסה של לינוקס ב התאושש קצת אבל לא את הקבצים שלי מוזיקה אז אני רוצה לשחזר את orginial להתקין XP.

יש לי גישה לכל הקבצים דרך לינוקס. יש לך רעיונות לגבי מה אני יכול לעשות?

ג 'וש
Old 13 ינואר 2009, 19:50
חבר קבוצת

Default המחיצה של Windows בעיות באתחול

נסה את זה
http://www.tech-recipes.com/rx/483/x...overy_console/
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות אתחול של Windows XP solosdk מערכות ההפעלה Windows 6 16 אוקטובר 2009 01:55
בעיות באתחול Windows אחרי חומרה חשוב שנה shuabert מערכות ההפעלה Windows 18 3 אוקטובר 2009 14:37
Vista בעיות באתחול katana מערכות ההפעלה Windows 3 7 אוגוסט 2009 17:31
מחיצה הבעיה, חלונות wont מחיצה ashaiba מערכות ההפעלה Windows 5 21st מרץ 2008 23:46
בעיות באתחול Erdhexe כרטיסי מסך & Monitors 4 24 ספטמבר 2007 14:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.