mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Windows disko paleidimas problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 13, 2009, 13:18
Naujas Narys

Default Windows disko paleidimas problemos

Ei,

Šiuo metu turiu Dell Inspiron 1520 Laptop. Buvau Messing aplink su sienomis, kaip aš norėjau įdiegti Linux į atskirą skyrių. Tačiau kol aš įdiegta Linux galiu nustatyti naują skyrių veikliosios į "Windows XP Disk Manager. Tačiau "Windows XP" boot bet ne ilgiau, ir man reikia gauti ant langų.

Bandžiau keisti su GParted įkelti orginial partitoin bootflags tačiau atsirado klaida sakyti "ne" bootable prietaisų galima rasti.

I was just wondering, jei yra būdas įsigyti "Windows" vėl veikia be šviežių įdiegti jį. Aš įkrautas Live versiją Linux atsigavo kai mano failus, bet ne mano muzika, kad noriu atgauti savo orginial XP įdiegti.

Aš turiu priėjimą prie visų per Linux failų. Bet ką aš galiu padaryti idėjų?

Josh
Old Sausis 13, 2009, 19:50
Narys

Default Windows disko paleidimas problemos

pabandykite
http://www.tech-recipes.com/rx/483/x...overy_console/
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos? Windows XP solosdk Windows "operacinės sistemos 6 16 spalis 2009 01:55
Problemos? Windows Po pagrindinių aparatūros Keisti shuabert Windows "operacinės sistemos 18 3 spalis, 2009 14:37
Vista Atsisiųsti problemos Katana Windows "operacinės sistemos 3 7 rugpjūtis 2009 17:31
Pasiskirstymo problema, langai papratimas pasiskirstymo ashaiba Windows "operacinės sistemos 5 Kovas 21, 2008 23:46
Atsisiuntimas problemos Erdhexe Graphics Cards & Monitoriai 4 24 rugsėjis 2007 14:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.