menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Windows oddiel Zavedenie Problémy

Reply

Thread Tools
Old 13 január 2009, 13:18
Nový člen skupiny

Default Windows oddiel Zavedenie Problémy

Hej,

V súčasnej dobe mám Dell Inspiron 1520 Laptop. Bol som umazávání približne s oddielmi, ako som chcel inštalovať Linux na samostatného oddielu. Avšak pred Nainstaloval som Linux Dal som nový oddiel ako aktívny vo Windows XP Disk Manager. Avšak Windows XP nebude boot dlhšie a potřebuju se dostat do okna.

Snažil som sa zmeniť bootflags s gparted pre zavedenie orginial partitoin, ale výsledkom bola chyba říct č bootovacie zariadenia by mohlo byť nájdené.

Len som sa opýtať, či existuje spôsob, ako dostať Windows beží opäť bez čerstvej inštalácii to. Mám štartovanie systému živej verziu Linuxu na zhodnotených niektoré z mojich obrázkov, ale nie moja hudba tak chcem späť môj orginial XP nainštalovať.

Mám prístup ku všetkým súborom v Linuxe. Akejkoľvek myšlienky na to, čo môžem robiť?

Josh
Old 13 január 2009, 19:50
Člen Skupina

Default Windows oddiel Zavedenie Problémy

skúste toto
http://www.tech-recipes.com/rx/483/x...overy_console/
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.