мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Уиндоус партиције Боотинг Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2009, 13:18
Нови члан групе

Еј,

Тренутно имам Делл Инспирон 1520 лаптоп. Био сам мессинг око са партицијама као што сам желео да инсталирате Линукс на засебну партицију. Међутим пре него што сам инсталиран Линукс поставим моју нову партицију као активан у систему Уиндоус КСП Диск Манагер. Међутим Уиндоус КСП неће боот виßе и да морам доћи на прозорима.

ЈА суђен мијењање боотфлагс са ГПартед то чизма у оргиниал партитоин али то је резултирало грешку рекавши Не боотабле девицес могао бити пронађен.

Био сам само занима ако постоји неки начин да бисте добили Уиндоус поново приказују без питке инсталирате га. Имам боотед уживо верзија Линукс спасене на неки од мој картотека, али не и моја музика тако желим оздравити моје оргиниал КСП инсталирате.

ЈА донт имати приступ до свих датотека у Линукс. Било који идеја на шта могу да урадим?

Џош
Old 13. Мар 2009, 19:50
Мембер Гроуп

пробајте ово
хттп://ууу.тецх-реципес.цом/ркс/483/кс...оверы_цонсоле/
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц