![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти! HP Палата zt 3000 Windows XP 768 MB RAM Съм била като troubl einstalling на servive Pack 2 за известно време вече ... аз HV опитвали поне дузина пъти и то увисва когато тя казва, че това е проверка на моя продуктов ключ. Моят OS е истински (призната от Microsoft уебсайт, когато бях на актуализиране на преките X9.0), така ли DONT видите какъв е проблемът. Опитах се да го от интернет (публикациите на Google) и когато го стартирам създадена, тя се опита да инсталирате целия пакет на Windows ... Ако аз HV да тече целия създаден, значи, че моите данни ще се изтрие? Възможно ли е да се получи само на XP Service Pack 2 актуализация някъде? Моля, помогнете ... Малко съм отчаяна, тъй като съм била Getting безчислен erros с прозорци и когато се докладва за нея, тя винаги ме пита да изтеглите сервизния пакет 2 ... Много благодаря! Тина |
|
| |||
| |||
| Ако искаш мога да намеря връзката аз използван за SP2 и наскоро сте инсталирали Windows XP и той идва с sp1, но той не трябва да бъде проблем при свалянето SP2, и там 'SP3 сега нали знаеш? |
|
| |||
| |||
| SP3 не е била освободена за обществеността, освен в бета форма. Не се появяват изтегляне още. Опитайте тук Помощ за Windows с актуализации |
|
| |||
| |||
| Здрасти! Благодаря за отговора .... аз го чувам abt на SP3, но аз наистина ще оцени, ако можете да ми линка за изтегляне SP2 ... инсталиране на Windows няма да изтрие данните си, нали? Благодаря много! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Инсталиране на Windows ще Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Някой знае ли предимствата на SP3? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Service Pack 2 за Windows Server 2008 и Windows Vista | Бъба | Windows операционни системи | 4 | 27 май 2009 г. 08:22 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 21 Март 2009 09:24 |
| Windows XP Service Pack 2 от Service Pack 1 | проливат | Windows операционни системи | 6 | 21 Март 2009 08:54 |
| Windows Vista Service Pack 1 вече е на разположение. | evilfantasy | Windows операционни системи | 54 | 18 Март 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Дата на излизане? | Hybr! Г | Windows операционни системи | 11 | 5-и парламентарен Jan 2008 01:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |