![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar! HP Pavillion ZT 3000 Windows XP 768 MB RAM Byl jsem s troubl einstalling se servive Pack 2 na chvíli teď ... I HV pokusil atleast tucet krát, a to zasekne, kde je napsáno, že je kontrola mé Product Key. Můj OS je skutečný (uznal Microsoft webové stránky, když jsem byl aktualizován Direct X9.0) so I dont vidět, co je problém. Snažil jsem se dostat z internetu (příspěvky na google), a když jsem běžet nastavit, že se pokusil nainstalovat celý balík okna ... Kdybych HV běžet celý set nahoru, to znamená, že moje osobní údaje budou vymazány? Je možné získat jen XP s aktualizací Service Pack 2 update někde? Prosím pomozte ... jsem trochu zoufalá, protože jsem už nespočet chyb pomocí oken a když jsem zprávu, že se vždy zeptá, abych stažení Service Pack 2 ... Děkuji! Tina |
|
| |||
| |||
| Pokud chcete, můžete najít i odkaz i použité pro sp2 i nedávno znovu nainstalována Windows XP a je dodáván s sp1 ale to by neměl být problém stáhnout sp2, a to hned sp3 to víš? |
|
| |||
| |||
| SP3 nebyl přístupný veřejnosti kromě beta podobě. Není to ještě navrhl stažení. Vyzkoušejte zde Pomoc s Windows Update |
|
| |||
| |||
| Nazdar! Díky za odpovědi .... jsem slyšet Abt se SP3, ale já bych opravdu ocenil, pokud můžete Dej mi odkaz ke stažení sp2 ... Instalace Windows nebude mazat své údaje v pořádku? Díky moc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Instalace Windows bude Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Ví někdo, výhody sp3? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 21. březen 2009 09:24 |
| Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 | přístřešek | Operační systémy Windows | 6 | 21. březen 2009 08:54 |
| Windows Vista Service Pack 1 je nyní k dispozici. | evilfantasy | Operační systémy Windows | 54 | 18. března 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Datum vydání? | Hybr! D | Operační systémy Windows | 11 | 5. ledna 2008 01:59 |
| Thread Nástroje | |
| |