![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου! HP Pavilion 3000 ZT Windows XP 768 MB RAM Έχω έχοντας troubl einstalling την servive Pack 2 για λίγο τώρα ... εγώ προσπάθησα HV atleast μια ντουζίνα φορές και "κολλάει" όταν λέει ότι είναι προϊόν κλειδί ελέγχου μου. OS μου είναι γνήσιο (αναγνωρίζεται από την ιστοσελίδα της Microsoft, όταν ήμουν την ενημέρωση του Direct X9.0) τόσο εγώ dont δείτε ποιο είναι το πρόβλημα. Προσπάθησα να το αποκτήσουν από το διαδίκτυο (για τις θέσεις του google) και όταν τρέχει δημιουργηθεί, θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει το σύνολο του πακέτου των Windows ... Αν HV να τρέχει το σύνολο που έχει συσταθεί, μήπως σημαίνει ότι τα δεδομένα μου θα διαγραφεί; Είναι δυνατόν να πάρετε μόνο ένα XP Service Pack 2 ενημερώσετε κάπου; Παρακαλώ βοηθήστε ... είμαι λίγο απελπισμένος, καθώς έχουν να erros χρησιμοποιούν αμέτρητα παράθυρα και όταν εγώ την έκθεση αυτή, πάντα με ρωτά για να κατεβάσετε το Service Pack 2 ... Σας ευχαριστώ πολύ! Τίνα |
|
| |||
| |||
| Αν θέλετε μπορώ να βρείτε τη σύνδεση i χρησιμοποιείται για SP2 i πρόσφατα εκ νέου εγκατάσταση των Windows XP και έρχεται με sp1 αλλά δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα λήψη του SP2 και SP3 υπάρχει τώρα το ήξερες; |
|
| |||
| |||
| SP3, δεν έχει διατεθεί στο κοινό παρά μόνο σε beta μορφή. Δεν προτείνεται λήψη ακόμα. Δοκιμάστε εδώ Βοήθεια με το Windows Update |
|
| |||
| |||
| Γεια σου! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .... είχα ακούσει Abt το SP3, αλλά θα ήθελα πραγματικά εκτιμώ αν μπορείτε Gimme το σύνδεσμο για να κατεβάσετε SP2 ... την εγκατάσταση των Windows δεν θα διαγράψει τα δεδομένα μου, έτσι; Ευχαριστώ πολύ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Εγκατάσταση των Windows θα Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Ξέρει κανείς τα πλεονεκτήματα του SP3; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 21 Μαρ 2009 09:24 |
| Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 | ρίξει | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 21 Μαρ 2009 08:54 |
| Windows Vista Service Pack 1 είναι πλέον διαθέσιμη. | evilfantasy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 54 | 18 Μαρ 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Ημερομηνία κυκλοφορίας; | Hybr! Δ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 5 Jan 2008 01:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |