![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok! HP Paviljon zt 3000 Windows XP 768 MB RAM Imam bio vlasništvo troubl einstalling u servive Pack 2 za neko vrijeme ... sad sam pokušao HV atleast desetak puta i to gdje se smrzne, kaže da je ček moj ključ proizvoda. Moj OS je originalan (priznali Microsoft website kad sam bio ažuriranju Direct X9.0) pa sam ne vidjeti što je problem. JA pokušao to get it off na internetu (na Googleu posts) i kad sam pokrenuti podešen, to pokušao instalirati čitav paket Windows ... Ako sam HV pokrenuti cijeli set up, to znači da će podaci biti moj briąu? Da li je moguće dobiti samo XP Service Pack 2 update negdje? Please help ... sam malo očajna jer sam bio uzimajući bezbrojne erros pomoću prozora i kad sam ga prijaviti, to me uvijek pita za preuzimanje Service Pack 2 ... Mnogobrojan hvala! Tina |
|
| |||
| |||
| Ako želite da ja mogu naci link za sp2 ja sam nedavno ponovo instalirali Windows XP i Internet dogoditi se sa sp1, ali ne bi trebao biti problem s preuzimanjem SP2, a tu je SP3 sada Jeste li znali? |
|
| |||
| |||
| SP3 nije bila objavljena u javnosti, osim u beta obliku. Nije predložio skidanje it yet. Probaj ovdje Pomoć s Windows Updates |
|
| |||
| |||
| Bok! Hvala za odgovore .... nisam se čuti Abt SP3 ali bih stvarno zahvalan ako možeš gimme poveznicu za preuzimanje sp2 ... instalirate Windows neće izbrisati moje podatke pravo? Thanks much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Instaliranje sustava Windows će My System: Početna Build
|
|
| |||