![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia! HP Pavilion ZT 3000 Windows XP 768 MB RAM Én már annak troubl einstalling a servive Pack 2 egy darabig most ... Én próbáltam hv atleast egy tucatszor, és lefagy, ha azt mondja, hogy én ellenőrzése termék kulcs. Saját OS valódi (elismerte a Microsoft honlapján amikor frissíti a közvetlen X9.0) so I dont, mi a probléma. Próbáltam, hogy ki az interneten (Google álláshely) és amikor fut létre, hogy megpróbálta telepíteni az egész windows-csomag ... Ha hv futtatni az egész létre, nem jelenti azt, hogy az adatok törölhetők? Lehet, hogy csak az XP Service Pack 2 frissítés valahova? Kérem, segítsen ... vagyok egy kicsit elkeseredett, mert én is kapok számtalan erros Windows és mikor jelentse azt, mindig megkérdezi, hogy töltse le a Service Pack 2 ... Nagyon köszönöm! Tina |
|
| |||
| |||
| Ha azt szeretnénk, hogy megtalálom a linket i használt sp2 nemrégiben telepített Windows XP-re, és jön az sp1, de ez nem jelent problémát letöltése SP2, és van most sp3 ugye tudod? |
|
| |||
| |||
| SP3 nem oldották fel, kivéve a nyilvános béta formájában. Nem javasolt letöltése még. Próbáld meg itt Segítség a Windows-frissítések |
|
| |||
| |||
| Szia! Köszönöm a válaszokat .... én hallom abt az SP3, de nem igazán méltányol ha tudod gimme a linkre a letöltéshez ... sp2 Windows nem törli meg az adataimat, jó? Thanks much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SP2 telepítése nem törli ki az adatokat
| |||
| |||
| Tudja valaki előnyeit sp3? |