![]() |
|
| |||
| |||
| הי! HP zt ביתן 3000 Windows XP 768 MB RAM אני כבר נתקל troubl einstalling את servive Pack 2 לזמן עכשיו ... אני hv ניסו atleast תריסר פעמים והוא נתקע בו היא אומרת את זה היא לבדוק את מפתח המוצר. מערכת ההפעלה שלי היא מקורית (אתר האינטרנט של מיקרוסופט acknowledged כשהייתי עדכון ישיר X9.0) dont כך אני רואה מה הבעיה. ניסיתי להשיג אותה באינטרנט (הודעות ב-Google) וכאשר אני מפעיל להגדיר, הוא ניסה להתקין את כל חבילת Windows ... אם אני hv להפעיל את כל ההגדרה, האם זה אומר כי הנתונים שלי תימחק? האם ניתן להגיע רק עם XP Service Pack 2 עדכון איפשהו? בבקשה עזרה ... אני קצת נואשת מאז הייתי מקבל אין ספור erros השימוש ב-Windows וכאשר אני לדווח על כך, הוא תמיד מבקש ממני להוריד את מהדורת ה-service pack 2 ... Many thanks! טינה |
|
| |||
| |||
| אם אתה רוצה אני יכול למצוא את הקישור הייתי לאחרונה אני עבור SP2 Windows XP מותקן מחדש והיא מגיעה עם SP1, אבל זאת לא צריכה להיות בעיה להוריד SP2, ושם של SP3 כעת האם ידעת? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| הי! תודה על תגובות .... עשיתי abt לשמוע את SP3, אבל הייתי מאוד מעריך אם אתה יכול תן לי את הקישור כדי להוריד SP2 ... התקנת Windows לא למחוק את הנתונים נכון? תודה רבה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקנת SP2 לא למחוק את הנתונים שלך
| |||
| |||
| מישהו יודע את היתרונות של SP3? |