![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas! HP Pavillion zt 3.000 Windows XP 768 MB RAM Aš jau turintys troubl einstalling servive Pack 2, o dabar ... aš HV bandė atleast dešimtis kartų ir ji kabo, kai jis sako, kad tikrina savo produkto raktą. Mano OS yra iš tikrųjų (pripažino "Microsoft" svetainės kai man buvo atnaujinti Direct X9.0) so I dont see kokia yra problema. I tried to get it off internetas (Žinutės Google) ir kai aš skaičiuoti sukurta, ji bandė įdiegti visas Windows pakete ... Jei aš HV skaičiuoti visą įsteigti, tai nereiškia, kad mano duomenys bus ištrinti? Ar įmanoma gauti tik Windows XP Service Pack 2 atnaujinimas kažkur? Please help ... esu šiek tiek beviltiška, nes aš vis nesuskaičiuojamas erros Windows ir aš pranešimą, ji visada prašo manęs parsisiųsti Service Pack 2 ... Many thanks! Tina |
|
| |||
| |||
| Jei norite, galiu rasti nuoroda i naudojama SP2 Aš neseniai iš naujo įdiegti "Windows XP" ir ji ateina su SP1, bet ji neturėtų būti problemų parsisiunčiant SP2, ir nėra SP3 dabar Did you know? |
|
| |||
| |||
| SP3 nebuvo viešai, išskyrus beta formos. Ne pasiūlyta atsisiųsti jis dar. Išbandykite čia Pagalba su Windows naujinimai |
|
| |||
| |||
| Labas! Ačiū už atsakymus .... aš išgirsti ABT SP3, bet aš labai dėkingi, jeigu jūs galite Gimme nuorodą atsisiųsti SP2 ... Įdiegti "Windows negali ištrinti savo duomenis, teisingai? Thanks much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Diegiant Windows valia Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||