![]() |
|
| |||
| |||
| Čau! HP Pavilion zt 3.000 Windows XP 768 MB RAM Man ir bijis, kam troubl einstalling servive Pack 2, bet tagad ... Es HV mēģinājis atleast duci reižu, un tas uzkaras, kad saka, ka tā ir pārbaude, kāds ir produkta atslēgu. Mana OS ir reāla (ko atzinusi Microsoft vietni, kad biju atjaunināšana Direct X9.0) so I dont redzēt, kas ir problēma. Es centos iegūt pie internetā (amatu pēc google) un kad es varu rādīt, kas izveidota, tā mēģināja instalēt visu windows lietošanas ... Ja es HV palaist visu, kas izveidota, tas nozīmē, ka mani dati tiks izdzēsti? Vai ir iespējams iegūt tikai XP Service Pack 2 update kaut kur? Lūdzu, palīdziet ... esmu nedaudz izmisis, jo esmu bijis panākt neskaitāmas erros Windows un kad es ziņojiet par to, tas vienmēr man prasa, lai lejupielādētu Service Pack 2 ... Many thanks! Tina |
|
| |||
| |||
| Ja vēlaties, lai es varētu atrast saikni i lieto SP2 Es nesen no jauna uzstādīta Windows XP un tas nāk ar SP1, taču to nevajadzētu būt problēmas lejupielādei SP2, un tur SP3 tagad jūs zināt? |
|
| |||
| |||
| SP3 nav izlaists sabiedrībai, izņemot beta formā. Nav ieteicis lejupielādes it yet. Try here Palīdzība ar Windows Updates |
|
| |||
| |||
| Čau! Paldies par atbildēm .... I did dzirdēt apm SP3, bet es tiešām priecātos, ja jūs varat gimme saites, lai lejupielādētu SP2 ... uzstādot Windows nevar izdzēst savu datu tiesības? Thanks much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Instalēšana Windows griba Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||