![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć! HP Pavilion ZT 3000 Windows XP 768 MB pamięci RAM Mam był posiadanie troubl einstalling w servive Pack 2 dla czasu ... I HV próbował atleast kilkanaście razy i zawiesza się, gdy mówi to sprawdzanie mój klucz produktu. Mój system operacyjny jest oryginalny (potwierdzone przez Microsoft stronie kiedy byłem aktualizacji Direct X9.0) so I dont zobaczyć w czym jest problem. Starałem się go w Internecie (stanowisk w google) i kiedy mogę uruchomić utworzone, to próbował zainstalować cały pakiet okien ... Jeśli HV uruchomienie całego ustanowiony, nie oznacza to, że moje dane zostaną usunięte? Czy można dostać tylko XP z dodatkiem Service Pack 2 aktualizacja gdzieś? Proszę pomóc ... Jestem trochę desperacko ponieważ byłem coraz niezliczone błędy przy użyciu okien i kiedy ją zgłosić, zawsze prosi mnie do pobierania dodatku Service Pack 2 ... Many thanks! Tina |
|
| |||
| |||
| Jeśli chcesz i możesz znaleźć link i wykorzystywane do sp2 i niedawno ponownie zainstalowany system Windows XP i jest dostarczany z dodatkiem SP1, ale nie powinna być problemem pobierania SP2, SP3 i istnieje teraz nie wiesz? |
|
| |||
| |||
| SP3 nie został podany do wiadomości publicznej z wyjątkiem beta formie. Nie sugeruje pobierając ją jeszcze. Spróbuj tutaj Pomoc w systemie Windows Aktualizacje |
|
| |||
| |||
| Cześć! Dzięki za odpowiedzi .... I nie słyszeć abt SP3 ale naprawdę doceniam jeżeli można gimme link do pobrania sp2 ... instalowania systemu Windows nie będzie prawo usunąć swoje dane? Thanks much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Instalacja systemu Windows będzie My System: Start Build
|
|
| |||