![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut! HP Pavilion ZT 3000 Windows XP 768 MB RAM Am fost cu troubl einstalling de servive Pack 2 pentru o perioada de timp ... acum am încercat HV atleast o duzina de ori şi se blochează în cazul în care acesta spune că este de verificare a-mi cheia de produs. Meu sistem de operare este original (recunoscut de către site-ul Microsoft, atunci când am fost actualizarea Direct X9.0) so I dont vedea care este problema. Am încercat să-l de pe internet (de posturi de pe Google) şi când am rulat înfiinţat, a încercat să instalaţi Windows întreg pachet ... Dacă aş HV a rula întreg set up, nu înseamnă că datele vor fi şterse? Este posibil pentru a obţine doar un XP Service Pack 2 actualizare undeva? Vă rugăm să ajute ... sunt un pic cam disperat, deoarece am fost obtinerea nenumărat erros folosind ferestre şi când am raport, este întotdeauna-mi cere să descărcaţi Service Pack 2 ... Multe mulţumiri! Tina |
|
| |||
| |||
| Dacă doriţi ca pot gasi pe link-ul de i folosit pentru sp2 i re recent instalat Windows XP şi ea vine cu SP1, dar aceasta nu ar trebui să fie o problemă a descărca SP2, şi nu există SP3 acum ai ştiut? |
|
| |||
| |||
| SP3 nu a fost lansat pentru public cu excepţia în forma beta. Nu a sugerat descărcare, încă. Încercaţi aici Ajutor cu Windows Updates |
|
| |||
| |||
| Salut! Vă mulţumim pentru răspunsurile .... am auzit de ABT SP3 dar aş aprecia dacă se poate dă-mi link-ul pentru a descărca SP2 ... Instalarea Windows nu va şterge datele mele nu-i asa? Multumesc mult! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Instalarea Windows vrea Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||