![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar! HP Pavillion ZT 3000 Windows XP 768 MB RAM Bol som s trouble einstalling sa servive Pack 2 na chvíľu teraz ... I HV pokúsil atleast tucet krát, a to zasekne, kde je napísané, že je kontrola mojej Product Key. Môj OS je skutočný (uznal Microsoft webové stránky, keď som bol aktualizovaný Direct X9.0) so I dont vidieť, čo je problém. Snažil som sa dostať z internetu (príspevky na google), a když jsem plynúť nastaviť, že sa pokúsil nainštalovať celý balík okná ... Kdybych HV bežať celý set hore, to znamená, že moje osobné údaje budú vymazané? Je možné získať len XP s aktualizáciou Service Pack 2 update niekde? Prosím pomôžte ... som trochu zoufalá, pretože som už nespočet chýb pomocou okien a keď som správu, že sa vždy opýta, abych stiahnutie Service Pack 2 ... Ďakujem! Tina |
|
| |||
| |||
| Ak chcete, môžete nájsť aj odkaz i použité pre sp2 aj nedávno znovu nainštalovaný Windows XP a je dodávaný s sp1 ale to by nemal byť problém stiahnuť sp2, a to hneď sp3 to vieš? |
|
| |||
| |||
| SP3 nebol prístupný verejnosti okrem beta podobe. Nie je to ešte navrhol stiahnutie. Vyskúšajte tu Pomoc s Windows Update |
|
| |||
| |||
| Nazdar! Vďaka za odpovede .... som počuť Abt sa SP3, ale já bych opravdu ocenil, ak môžete Daj mi odkaz na stiahnutie sp2 ... Inštalácia Windows nebude mazať svoje údaje v poriadku? Díky moc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Inštalácia Windows bude Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Vie niekto, výhody sp3? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Service Pack 2 pre Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operačné systémy Windows | 4 | 27. mája 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSA | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 21. marec 2009 09:24 |
| Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 | prístrešok | Operačné systémy Windows | 6 | 21. marec 2009 08:54 |
| Windows Vista Service Pack 1 je teraz k dispozícii. | evilfantasy | Operačné systémy Windows | 54 | 18. marca 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Dátum vydania? | Hybr! D | Operačné systémy Windows | 11 | 5. januára 2008 01:59 |
| Thread Tools | |
| |