![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок! ХП Павиљон ЗТ 3000 Уиндоус КСП 768 МБ РАМ Имам био власништво троубл еинсталлинг у сервиве Пацк 2 за неко време ... сад сам покушао ХВ атлеаст десетак пута и то где се смрзну, каже да је чек мој кључ производа. Мој ОС је оригиналан (признали Мицрософт уебсите кад сам био исправци Дирецт Кс9.0) па сам не видим шта је проблем. ЈА суђен то гет ит офф на Интернету (на Гоогле-постс) и кад сам покренути подешен, то покушао да инсталирате читав пакет Уиндоус ... Ако сам ХВ покренути цео сет уп, то значи да ће подаци бити мој бриа̨у? Да ли је могуће добити само КСП Сервице Пацк 2 упдате негде? Плеасе хелп ... сам мало очајни јер сам био узимајући безбројне еррос помоћу прозора и кад сам га пријавити, то ме увек пита за преузимање Сервице Пацк 2 ... Многобројан захвалност! Тина |
|
| |||
| |||
| Ако желите да ја могу наци линк за СП2 ја сам недавно поново инсталирали Уиндоус КСП и то догодити се са сп1, али не би требао бити проблем са преузимањем СП2, а ту је СП3 сада Јесте ли знали? |
|
| |||
| |||
| СП3 није била објављена у јавности, осим у бета облику. Није предложио скидање ит ыет. Пробај овде Помоћ са Уиндоус Упдатес |
|
| |||
| |||
| Бок! Хвала за одговоре .... нисам се чути АБТ СП3 али бих стварно захвалан ако можеш гимме линк за преузимање сп2 ... инсталирате Уиндоус неће избрисати моје податке право? Тханкс муцх! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Инсталирање система Уиндоус ће Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Се било ко кноткле предности СП3? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 27 мај 2009 08:22 |
| Уиндоус КСП Сервице Пацк 3 / Интернет Експлорер 7 | ХАНСЫ | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 21 март 2009 09:24 |
| Уиндоус КСП Сервице Пацк 2 са сервисним пакетом Сервице Пацк 1 | пролити | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 21 март 2009 08:54 |
| Уиндоус Виста Сервице Пацк 1 је сада доступан. | евилфантасы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 54 | 18 март 2008 11:46 |
| Уиндоус Виста Сервице Пацк СП1 Датум објављивања? | Хыбр! Д | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 5 јануар 2008 01:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |