![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba! HP Pavilion ZT 3000 Windows XP 768 MB RAM Şimdi bir süre için servive paketi 2 einstalling troubl kalmadan edilmiştir ... Ben HV atleast bir düzine kere denedim ve burada benim ürün anahtarını kontrol söylüyor kilitlenir. My OS (Microsoft web sitesi tarafından kabul bende sorun ne olduğunu görmek dont when I) Doğrudan X9.0 güncelleştirmekte olduğu orijinal olduğunu. Ben internet google (mesaj) onu almak için çalıştı ve ben kurmak çalıştırdığınızda, tüm pencereleri paketini yüklemeyi denedim ... Eğer ben kurmak bütün çalışmasına HV, bu benim veriler silinecektir demek? Sadece bir XP Service Pack 2 güncelleme yerde almak mümkün mü? Lütfen yardım ... biraz umutsuz pm beri ve sayısız erros pencereleri kullanarak elde edilmiştir ben raporu, her zaman indirmek Service Pack 2 için bana sorar ... Many thanks! Tina |
|
| |||
| |||
| Eğer i bağlantı Kısa yüklü Windows XP yeniden sp2 i kullanılan bulabilirsiniz istiyorum ve sp1 ile birlikte geliyor ama bir sorun sp2 indirilmesi gerektiğini, ve SP3 şimdi mi biliyorum? |
|
| |||
| |||
| SP3'ü halka Beta formu dışında yayınlanan edilmedi. Henüz indirme önerdi. Burada deneyin Windows Güncelleştirmeleri ile Yardım |
|
| |||
| |||
| Merhaba! Cevapların için teşekkürler .... Ben Abt olan SP3 duydum ama eğer indirmek sp2 bağlantısını ver edebilirsiniz ... Gerçekten takdir ediyorum takmadan pencereler sağ verilerime silmek değil mi? Thanks much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Kurulumu Windows olacak Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||