![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт! HP Pavilion ZT 3000 Windows XP 768 МБ ОЗУ Я був з troubl einstalling Servive Pack 2 для а зараз ... Я намагалася HV Atleast десятки разів, а він висить де він говорить, що це перевірка мій ключ продукту. Моя автентичною системою (визнано сайт Microsoft, коли мені було оновлення Direct X9.0), тому я не бачу в чому проблема. Я спробував отримати його через інтернет (за посади, Google), і коли я запускаю створений, він спробував встановити весь пакет Windows ... Якщо я HV запустити Всього створено, чи означає це, що мої дані будуть видалені? Чи можна отримати тільки Pack XP з пакетом оновлень 2 де-небудь? Будь ласка, допоможіть ... AM трохи оточенням, оскільки я отримував незліченну Erros Використання Windows, і коли я про це, він завжди просить мене, щоб завантажити оновлення служби 2 ... Большое спасибо! Тіна |
|
| |||
| |||
| Якщо ви хочете я можу знайти посилання я використав для sp2 я недавно знову встановленої Windows XP і він приходить з SP1, але воно не повинно бути проблемою завантаження SP2 і є sp3 тепер ви знаєте? |
|
| |||
| |||
| SP3 не був випущений для громадськості, за винятком у вигляді бета-версій. Чи не запропонували завантаження ще. Спробуй тут Допомога з оновлень Windows |
|
| |||
| |||
| Привіт! Дякуємо за відповіді .... я чув Abt SP3, але я б дуже вдячні, якщо ви можете Gimme посилання, щоб завантажити sp2 ... Установка Windows не буде видалити мої дані права? Спасибі багато! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Установка Windows воля Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Хто-небудь знає переваги SP3? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista | Bubba | Операційні системи Windows | 4 | 27 травня 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 21 березня 2009 09:24 |
| Windows XP Service Pack 2 з пакетом оновлень 1 | сарай | Операційні системи Windows | 6 | 21 березня 2009 08:54 |
| Windows Vista Service Pack 1 тепер доступний. | evilfantasy | Операційні системи Windows | 54 | 18 березня 2008 11:46 |
| Windows Vista з пакетом оновлень SP1 дата випуску? | Hybr! D | Операційні системи Windows | 11 | 5 січня 2008 01:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |