![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Държа като изскачащи прозорци на компютъра ми кажете, че WMI Възникна проблем и е необходимо да се затвори. Прозорците пазят пръкват всяка минута. Аз не знам какво е WMI и аз искам да се отърва от нея. Имам приложен екрана Кадри от WMI поп прозорец, WMI съобщение за грешка и грешка WMI подробности. Моля да ме уведомите как да се оправим. Аз просто искам да се отърва от WMI каквото и да е. Отколкото за всички от вашата помощ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT Вие искате да се отървете от WMI, неговите Windows интерфейс за управление и е основната част от Windows. Грешката е обикновено свързана с вътрешни мрежи, но не и най-вече това. Може да се опитате да ръчна настройка в контролния панел, под Инструменти> Admin задачи.
|
| |||
| |||
| Имам Windows XP. Аз съм в контролния панел, но не виждам инструменти. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Internet Explorer & HP C4280 издание - Близо един прозорец и всички близки | Горан | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 22 май 2009 г. 08:07 |
| IE Среща проблем и трябва да затвори! | fiveone5 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 5-и парламентарен май 2009 г. 13:45 |
| Internet Explorer възникна проблем | Stepfole | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 21 април 2008 15:13 |
| Windows Explorer възникна проблем и трябва да затвори | Michael1234 | Windows операционни системи | 6 | 8 Декември 2007 17:27 |
| "Възникна грешка и трябва да се затвори" | mxmad32 | PC & конзолата Gaming | 5 | 31 Юли 2007 09:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |