по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

WMI Възникна проблем и е необходимо да се затвори .......

Reply

Нишка Инструменти
Old 10-ти ноември 2007 година, 01:29
Новите държави Група

Default WMI Възникна проблем и е необходимо да се затвори .......

Държа като изскачащи прозорци на компютъра ми кажете, че WMI Възникна проблем и е необходимо да се затвори. Прозорците пазят пръкват всяка минута. Аз не знам какво е WMI и аз искам да се отърва от нея. Имам приложен екрана Кадри от WMI поп прозорец, WMI съобщение за грешка и грешка WMI подробности.

Моля да ме уведомите как да се оправим. Аз просто искам да се отърва от WMI каквото и да е.

Отколкото за всички от вашата помощ!
Приложено Thumbnails
WMI encountered a problem and needed to close.......-wmi-error.jpg  
Прикачени файлове
File Type: zip WMI.zip (80.8 KB, 55 посещения)
Old 10-ти ноември 2007 година, 02:04
Номер на групата

DONT Вие искате да се отървете от WMI, неговите Windows интерфейс за управление и е основната част от Windows.

Грешката е обикновено свързана с вътрешни мрежи, но не и най-вече това.

Може да се опитате да ръчна настройка в контролния панел, под Инструменти> Admin задачи.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 10-ти ноември 2007 година, 02:09
Новите държави Група

Имам Windows XP. Аз съм в контролния панел, но не виждам инструменти.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Internet Explorer & HP C4280 издание - Близо един прозорец и всички близки Горан Браузъри Уеб & FTP клиенти 1 22 май 2009 г. 08:07
IE Среща проблем и трябва да затвори! fiveone5 Браузъри Уеб & FTP клиенти 3 5-и парламентарен май 2009 г. 13:45
Internet Explorer възникна проблем Stepfole Браузъри Уеб & FTP клиенти 3 21 април 2008 15:13
Windows Explorer възникна проблем и трябва да затвори Michael1234 Windows операционни системи 6 8 Декември 2007 17:27
"Възникна грешка и трябва да се затвори" mxmad32 PC & конзолата Gaming 5 31 Юли 2007 09:18
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc