menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

WMI k potížím a je nutné uzavřít .......

Reply

Thread Nástroje
Old 10.listopadu 2007, 01:29
Nový člen skupiny

Default WMI k potížím a je nutné uzavřít .......

Pořád s pop-up okna na můj počítač, že WMI k potížím a je nutné ji ukončit. Okna zachovat odprýskávání až každou minutu. Nevím, co je WMI a chci zbavit se ho. Mám připojené obrazovce záběry WMI pop up okno, WMI chybové hlášení a WMI chyba podrobnosti.

Prosím, dejte mi vědět, jak ho vyřešit. Já prostě chci, aby se zbavili WMI co to je.

Děkujeme za pomoc!
Přiložené miniatury
WMI encountered a problem and needed to close.......-wmi-error.jpg  
Přiložené soubory
File Type: zip WMI.zip (80.8 KB, 55 zobrazení)
Old 10.listopadu 2007, 02:04
Dárce Skupina

Ty dont chtějí zbavit WMI, jejich Windows Management Interface a je základní součástí Windows.

Tato chyba je obvykle spojen s domácí sítě, ale nikoli primárně tak.

Dalo by se pokusit ji na manuální nastavení v ovládacím panelu pod nástroje> správce úloh.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 10.listopadu 2007, 02:09
Nový člen skupiny

Mám Windows XP. Já jsem v ovládacím panelu, ale nevidím nástroje.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Internet Explorer & HP C4280 Výtisk - Zavřete jedno okno a všechny blízké Goran Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 22. května 2009 08:07
IE Setkání problému a je třeba ji zavřít! fiveone5 Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 5. května 2009 13:45
Internet Explorer došlo k problému Stepfole Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 21. dubna 2008 15:13
Windows Explorer došlo k problému a je třeba ji ukončit Michael1234 Operační systémy Windows 6 8. Prosinec 2007 17:27
"Došlo k chybě a je třeba ji ukončit" mxmad32 PC a herní konzole 5 31. července 2007 09:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.