![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pořád s pop-up okna na můj počítač, že WMI k potížím a je nutné ji ukončit. Okna zachovat odprýskávání až každou minutu. Nevím, co je WMI a chci zbavit se ho. Mám připojené obrazovce záběry WMI pop up okno, WMI chybové hlášení a WMI chyba podrobnosti. Prosím, dejte mi vědět, jak ho vyřešit. Já prostě chci, aby se zbavili WMI co to je. Děkujeme za pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty dont chtějí zbavit WMI, jejich Windows Management Interface a je základní součástí Windows. Tato chyba je obvykle spojen s domácí sítě, ale nikoli primárně tak. Dalo by se pokusit ji na manuální nastavení v ovládacím panelu pod nástroje> správce úloh.
|
| |||
| |||
| Mám Windows XP. Já jsem v ovládacím panelu, ale nevidím nástroje. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet Explorer & HP C4280 Výtisk - Zavřete jedno okno a všechny blízké | Goran | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 22. května 2009 08:07 |
| IE Setkání problému a je třeba ji zavřít! | fiveone5 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 5. května 2009 13:45 |
| Internet Explorer došlo k problému | Stepfole | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 21. dubna 2008 15:13 |
| Windows Explorer došlo k problému a je třeba ji ukončit | Michael1234 | Operační systémy Windows | 6 | 8. Prosinec 2007 17:27 |
| "Došlo k chybě a je třeba ji ukončit" | mxmad32 | PC a herní konzole | 5 | 31. července 2007 09:18 |
| Thread Nástroje | |
| |