μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

WMI αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται να κλείσει .......

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Νοέμβρη 2007, 01:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Default WMI αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται να κλείσει .......

Συνεχίζω έχοντας αναδυόμενων παραθύρων στον υπολογιστή μου λέει ότι WMI αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται να κλείσει. Τα παράθυρα κρατήσει μέχρι βρεθώ κάθε λεπτό. Δεν ξέρω τι είναι WMI και θέλω να απαλλαγούμε από αυτό. Έχω επισυνάπτεται στην οθόνη πλάνα του WMI αναδυόμενο παράθυρο, WMI μήνυμα λάθους και σφάλμα WMI λεπτομέρειες.

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί. Θέλω απλώς για να απαλλαγούμε από ό, τι είναι WMI.

Thanx για τη βοήθεια!
Attached Μικρογραφίες
WMI encountered a problem and needed to close.......-wmi-error.jpg  
Επισυναπτόμενα Αρχεία
File Type: zip WMI.zip (80,8 KB, 55 εμφανίσεις)
Old 10 Νοέμβρη 2007, 02:04
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε DONT θέλουν να απαλλαγούμε από WMI, το Windows Management Interface και αποτελεί πρωταρχικό μέρος των Windows.

Το λάθος είναι συνήθως συνδέονται με την εγχώρια δίκτυα αλλά δεν πρωτίστως αυτό.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να το ρυθμίσετε στο εγχειρίδιο του πίνακα ελέγχου, δυνάμει εργαλεία> admin καθήκοντα.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 10 Νοέμβρη 2007, 02:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω Windows XP. Είμαι στο control panel αλλά δεν βλέπω εργαλεία.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Internet Explorer & HP C4280 Issue - Κλείστε ένα παράθυρο και όλοι κοντά Goran Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 22η Μαΐου 2009 08:07
IE Encounter problem and needs to close! fiveone5 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 5η Μαΐου 2009 13:45
Ο Internet Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα Stepfole Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 21 Απρ 2008 15:13
Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία Michael1234 Λειτουργικά συστήματα Windows 6 8 Δεκ. 2007 17:27
"Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία" mxmad32 PC & Console Gaming 5 31 Ιουλ 2007 09:18
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.