![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Συνεχίζω έχοντας αναδυόμενων παραθύρων στον υπολογιστή μου λέει ότι WMI αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται να κλείσει. Τα παράθυρα κρατήσει μέχρι βρεθώ κάθε λεπτό. Δεν ξέρω τι είναι WMI και θέλω να απαλλαγούμε από αυτό. Έχω επισυνάπτεται στην οθόνη πλάνα του WMI αναδυόμενο παράθυρο, WMI μήνυμα λάθους και σφάλμα WMI λεπτομέρειες. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί. Θέλω απλώς για να απαλλαγούμε από ό, τι είναι WMI. Thanx για τη βοήθεια! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε DONT θέλουν να απαλλαγούμε από WMI, το Windows Management Interface και αποτελεί πρωταρχικό μέρος των Windows. Το λάθος είναι συνήθως συνδέονται με την εγχώρια δίκτυα αλλά δεν πρωτίστως αυτό. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το ρυθμίσετε στο εγχειρίδιο του πίνακα ελέγχου, δυνάμει εργαλεία> admin καθήκοντα.
|
| |||
| |||
| Έχω Windows XP. Είμαι στο control panel αλλά δεν βλέπω εργαλεία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Explorer & HP C4280 Issue - Κλείστε ένα παράθυρο και όλοι κοντά | Goran | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 22η Μαΐου 2009 08:07 |
| IE Encounter problem and needs to close! | fiveone5 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 5η Μαΐου 2009 13:45 |
| Ο Internet Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα | Stepfole | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 21 Απρ 2008 15:13 |
| Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία | Michael1234 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 8 Δεκ. 2007 17:27 |
| "Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία" | mxmad32 | PC & Console Gaming | 5 | 31 Ιουλ 2007 09:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |