manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

WMI je naišao na problem i potrebno da se zatvori .......

Reply

Thread Tools
Old 10. studenog 2007, 01:29
Novi član grupe

Default WMI je naišao na problem i potrebno da se zatvori .......

Stalno ima pop up prozore na moj računalo WMI rekavši da je naišao na problem i potrebno da se zatvori. Prozora držati popping up svake minute. Ne znam što WMI je i želim da biste dobili osloboditi od njega. Imam pridruľene zaslon metak u WMI pop up prozor, pojavljuje se poruka o pogrešci i WMI WMI error details.

Molimo vas javite mi kako to škripac Internet. Ja jednostavno želite da biste dobili osloboditi od WMI obzira je.

Hvala za svu vašu pomoć!
Attached Thumbnails
WMI encountered a problem and needed to close.......-wmi-error.jpg  
Attached Files
File Type: zip WMI.zip (80,8 KB, 55 pogleda)
Old 10. studenog 2007, 02:04
Donatorska Grupa

Te dont ištanje da biste dobili osloboditi od WMI, njegove Windows Management Interface i je glavni dio sustava Windows.

Greška obično je povezan s home mreža, ali ne u prvom redu na taj način.

Mogli biste pokušati postavljanje Internet to priručnik na upravljačkoj ploči, pod Tools> admin zadatke.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 10. studenog 2007, 02:09
Novi član grupe

Imam Windows XP. Ja sam u control panel ali ja ne vidim alata.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Internet Explorer & HP C4280 Issue - Zatvori jednog prozora i sve zatvoriti Goran Web Browsers & FTP Klijenti 1 22. svibanj 2009 08:07
IE naletiti na problem i mora se zatvoriti! fiveone5 Web Browsers & FTP Klijenti 3 5. svibanj 2009 13:45
Internet Explorer naišao je na problem Stepfole Web Browsers & FTP Klijenti 3 21. travanj 2008 15:13
Windows Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti Michael1234 Windows Operating Systems 6 8. prosinac 2007 17:27
"Dogodila se pogreška i mora se zatvoriti" mxmad32 PC & konzole Igre 5 31. srpnja 2007 09:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.